024-6413203

Onderhoud & Service

Wesso elektro Wijchen b.v. is gespecialiseerd in het verlenen van service en onderhoud aan al uw elektrotechnische installaties. Zowel bij particulieren, bedrijven, verenigingen als bij instellingen.

Storingsdienst, deze is 24 uur per dag, alle dagen van het jaar, bereikbaar op telefoonnummer: 024-6413203.

Preventief onderhoud aan elektrotechnische installaties zorgt ervoor dat uw installaties een lange levensduur houden en een betrouwbare en veilige werking hebben.

Inspecties, de afdeling service en onderhoud kan deze ook voor u uitvoeren. Een nulmeting om te bepalen of uw installatie de huidige belasting aankan en/of een eventuele uitbreiding van de installatie mogelijk is.

Een inspectie volgens NEN1010 deel 6 is ook mogelijk, dit heeft betrekking op de inspectie bij ingebruikstelling. Denk hierbij aan elektrische veiligheid van elektrische installaties, toegekende stromen, elektrische leidingen,veiligheid op de werkplek.

Wij kunnen uw elektrotechnische installaties periodiek keuren volgens de norm NEN 3140. Wesso beschikt over speciaal opgeleide medewerkers voor deze inspectiewerkzaamheden en over de modernste gekalibreerde meetapparatuur. Als elektrotechnisch installateur hebben wij een zeer uitgebreide ervaring in het inspecteren van elektrotechnische installaties, zodat snel en betrouwbaar een eventuele gevaarlijke situaties aan het licht wordt gebracht. Hierdoor kunnen problemen en eventueel productieverlies voortijdig voorkomen worden.

Contact

© 2018 - Wesso