024-6413203

Over ons

Wesso elektro Wijchen b.v. is een elektrotechnische installateur met 50 jaar ervaring. Wij zijn een partner voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Wesso ontwerpt, installeert, onderhoudt en renoveert technische installaties in de woningbouw, utiliteit, winkels, kantoorpanden, scholen en horeca-gelegenheden. Bij technische installaties moet u denken aan: elektrotechniek in de breedste zin van het woord, data- en telecommunicatie, intercom installaties, beveiliging (inbraak, brand, ontruiming), keuringen, noodverlichting, elektrische deuroplossingen, (elektrisch) aansluiten van scootmobielen en domotica.

Wesso elektro Wijchen b.v. werkt volgens de geldende norm, welke gelden voor woningbouw en utiliteit, hetgeen betekent dat alle door ons geleverde producten en ontwerpen voldoen aan de daarvoor geldende eisen, zoals o.a. de NEN 1010.

Dit geeft u een garantie voor professionaliteit en veiligheid tijdens de aanleg en bij het gebruik van uw elektrotechnische installatie.

Wij richten ons met name op de elektrotechniek, maar hebben vaste partners voor inbraak- en brandmeldinstallaties en elektrische deuroplossingen.

Tevens beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst, zodat u ook voor storingen ten alle tijden een beroep op ons kunt doen.

Historie

Wesso elektro Wijchen b.v. is een echt familiebedrijf, dat in 1966 is opgericht door Cor en Elly Wessels-Oosterhout.

Wesso is begonnen op de Nieuweweg in een keet op het terrein van aannemersbedrijf H. Oosterhout. Vanaf daar zijn we verhuisd naar de Sterrebosweg alwaar we ook een winkel hadden. In 1978 zijn we weer verhuisd. Dit keer naar de Mr. Van Coothlaan. Daar zijn we zonder winkel, maar nog steeds met de verkoop van elektrische materialen, verder gegaan. In 2002 waren we dusdanig uit ons jasje gegroeid dat we naar onze huidige lokatie, Kruisbergseweg, zijn verhuisd. Eind 2003 is het bedrijf over genomen door Cor en Marian Wessels de 2 kinderen van Cor en Elly.

Contact

© 2022 - Wesso