024-6413203

Particulieren

Wesso elektro Wijchen b.v. installeert, adviseert, repareert en onderhoud elektrische installaties. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Aanleg en advies van elektra in woonhuizen (van renovatie tot nieuwbouw);
  • Aanleg en advies van binnen- en buitenverlichting;
  • Aanleg en advies op het gebied van noodverlichting, brand-en rookmelders;
  • Aanleg en advies van intercom / toegangssystemen (deurbellen met intercomsysteem);
  • Aanleg en/of uitbreiding van huistelefooninstallaties;
  • Aanleg en/of uitbreiding van Centrale Antenne Installatie (CAI).

De afwerking gebeurt met standaard schakelmateriaal van Busch Jaeger en Gira. Andere merken leveren en installeren wij ook.

Het aanleggen van nieuwe groepen

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer kan het zijn dat uw groepenkast overbelast wordt. Met elektra aanleggen kan er een nieuwe groep worden aangemaakt. Uw groepenkast is zo niet meer overbelast waardoor de apparaten verdeeld worden over de verschillende groepen. Het aanleggen van een nieuwe groep is een echte specialisten klus.

Een klus bij u thuis

Het maakt niet uit wat voor elektra u wilt aanleggen in huis. Wesso staat altijd voor u klaar. Of u een nieuw stopcontact (wandcontactdoos) wilt hebben of een nieuwe groep, voor alle klussen kan er een vrijblijvende offerte worden gemaakt.

Storing

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens. Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep. Wesso helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing. Zodat een elektra storing in de toekomst niet meer voorkomt.

Meterkast

Wesso heeft ruime ervaring in het aanleggen van meterkasten (groepenkasten). Elektra problemen worden vaak veroorzaakt doordat de groepenkast niet goed is ingedeeld. Doordat er bijvoorbeeld teveel apparaten op één groep zijn aangesloten, waardoor een stop door kan branden of af kan slaan. Daarnaast kunnen er onveilige situaties ontstaan wanneer de bedrading niet goed is aangelegd. Wilt u een groepenkast vervangen? Deze werkzaamheden willen wij graag voor u uit handen nemen.

Direct contact

Bent u benieuwd naar de kosten voor vervanging van uw meterkast/groepenkast? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in.

Elektra projecten

Onze dienstverlening gaat verder dan het aanleggen van elektriciteitsnetwerken en het verhelpen van stroomstoring. Wij zijn u ook graag van dienst voor grotere projecten. Wij hebben ruime ervaring in het opstellen en uitvoeren van de complete elektrotechnische installatie voor zowel (nieuwbouw) woningen als bedrijfspanden.

Contact

© 2022 - Wesso